Print

Udvidelse til XMedicus Journalsystem for e-conomic online regnskabsprogram.

E-conomic er et online regnskabsprogram, med adgang alle steder fra det kræver ingen installation. Opret udgifter og bogfør fakturaer online.

XMedicus udvidelsen "e-conomic" integrerer lægesystemet / kliniksystemet direkte med e-conomic. Det vil sige, at debitorer, ydelser og fakturaer automatisk overføres til e-conomic. Du har dermed et fuldt opdateret regnskab hele tiden, der kan tilgås online via en browser. Dette foregår over en sikker forbindelse, så data ikke kompromitteres.

Debitorer:

  • Synkroniserer debitorer med e-conomic, som f.eks. Koncern Praksis, et forsikringsselskab eller patienten selv.

Ydelser / Produkter:

  • Synkroniserer ydelser og produkter når de oprettes. Dermed kan omsætning og statistik på de enkelte ydelser/produkter ses i e-conomic.

Fakturaer:

  • Synkroniserer fakturaer/kreditnotaer ved oprettelse. Oprettes som kladde og bogføres først når regningen lukkes i XMedicus lægesystem.

(kræver separat aftale med e-conomic)

e-conomic:

Giver adgang alle steder fra gennem en browser. Regnskabsprogrammet er nemt og overskueligt at bruge. Mulighed for at give din revisor gratis adgang.

iPhone og Android App er tilgængelig og gør det nemt at få et overblik over økonomien i din praksis.

new economic

Læs mere om e-conomic regnskabsprogram

Kontakt XMedicus Aps for mere information eller hvis du vil have en demonstration af mulighederne i udvidelsen til vort journalsystem.

XMedicus Systems ApS - Gladsaxevej 363, 2860 Søborg - tlf: 8883 6000 - e-mail: info@xmedicus.com