Print

Anmeldelser

XMedicus

5
5
5
5
5
4.6 / 5 (8)
4 months ago
5
5
5
5
5
Fremragende!! Fremragende!!
one year ago
5
5
5
5
5
Øre- Næse- og Halsklinikken i frederiksværk har gennem 10 år brugt XMedicus og været med til at præge udviklingen. XMedicus har udviklet sig i stor fart og altid været et nemt og hurtigt lægesystem.
one year ago
4
4
4
4
4
Kiropraktorerne WestLoft valgte at skifte journalsystem i 2013 til XMedicus. Kiropraktorerne WestLoft valgte at skifte journalsystem i 2013 til Xmedicus, da det har nogle klare fordele i forhold til eksisterende systemer. Særligt skal fremhæves den flade enkle struktur med stor brugervenlighed. Men på trods af det enkle design rummer systemet mange funktioner, som kan tilpasses hver klinik. Det er også positivt at systemet løbende udvikles og forbedres.
one year ago
5
5
5
5
5
Intelligent indrettet kalendersystem med SMS service
one year ago
5
5
5
5
5
Altid en hurtig skræddersyet løsning på IT funktionaliteter Intelligent indrettet kalendersystem med SMS service
one year ago
4
4
4
4
4
Kiropraktorerne WestLoft valgte at skifte journalsystem i 2013 til Xmedicus, da det har nogle klare fordele i forhold til eksisterende systemer. Særligt skal fremhæves den flade enkle struktur med stor brugervenlighed. Men på trods af det enkle design rummer systemet mange funktioner, som kan tilpasses hver klinik. Det er også positivt at systemet løbende udvikles og forbedres.
one year ago
5
5
5
5
5
Det er mit første bekendtskab med elektronisk journal, og jeg oplever det klart som en stor hjælp det daglige arbejde.
2 years ago
4
4
4
4
4
Fungerer rigtigt godt men af og til hæmmet af et lille team. Vores oplevelser med XMedicus har været langt overvejende positive. Da vi valgte system gik vi bevidst efter en mindre spiller i forventning om at de i højere grad ville være lydhør over for vores behov og vi aftalte da også at samarbejdet skulle foregå i en tæt dialog og med hurtig respons/udvikling i forhold til vores ret specifikke behov. Det har XMedicus teamet fuldt ud levet op til, selv om der har været perioder hvor det lille team har svært ved at følge med - men det vidste vi godt da vi valgte XMedicus, og det har vi ikke fortrudt.
XMedicus ApS - Gladsaxevej 378, 1. sal, 2860 Søborg - tlf: 8883 6000 - e-mail: info@xmedicus.com