Print

Medicintilskud kun digitalt fra 15. November 2015

02.10.2015

Fra den 15. november 2015 kan læger kun søge om medicintilskud til patienterne digitalt. Det gælder både enkelttilskud, forhøjet tilskud, kronikertilskud og terminaltilskud.

SÅDAN GØR DU

Det er let at søge digitalt. Du skal søge via www.fmk-online.dk. Du skal bruge din sundhedsfaglige digitale signatur/nøglefil. Læs mere under http://sundhedsstyrelsen.dk/da/medicin/tilskud/individuelle-tilskud/ansoegning. Her finder du også et link til vores vejledning til tilskudsmodulet.

PAPIRANSØGNINGER RETURNERES

Papiransøgninger, vi modtager efter den 15. november 2015, returnerer vi med besked om, at vi ikke behandler dem. Igangværende papiransøgninger behandler vi færdig.

INTEGRATION TIL LÆGESYSTEMERNE - LPS OG EPJ

Det kan blive endnu lettere, hvis tilskudsmodulet integreres i lægesystemerne - LPS og EPJ. Sundhedsstyrelsen kan kun opfordre til, at man prioriterer dette i forhold til sin systemleverandør, og vi står gerne til rådighed med vejledning i forhold til snitfladen til tilskudsmodulet i fmk-online.dk.

Ændringen fremgår af § 6 i bekendtgørelse om ansøgning om medicintilskud nr. 461 af den 8. maj 2014.

Mailen er en gengivelse af følgende nyhed fra Sundhedsstyrelsen: https://sundhedsstyrelsen.dk/da/nyheder/2015/slut-med-papiransoegninger-om-individuelle-medicintilskud-fra-15-november-2015

XMedicus journalsystem kan kommunikere med SST via Emessage.

XMedicus Systems ApS - Gladsaxevej 363, 2860 Søborg - tlf: 8883 6000 - e-mail: info@xmedicus.com