Print

XMedicus Aps klar med nyt produkt til XMedicus kliniksystem

08.09.2015

XMedicus Aps er nu klar med et nyt produkt!

Spar masser af tid, ved at lade patienterne ankomstregistrere sig selv med den nye velkomstterminal fra XMedicus. Den nye velkomstterminal fås i to forskellige versioner.

En version med vægmontering samt en version, der er monteret på en stander, så den kan stå frit i et rum.

Velkomststanderen sættes op i receptionen og patienterne kan selv køre deres sundhedskort igennem kortlæseren, XMedicus journalsystem registrerer herefter automatisk at patienten er ankommet og opdaterer kalenderen i programmet.

Pauseskærmen på velkomsterminalen kan også bruges til at vise nyheder til patienterne, for eksempel for at oplyse dem om at klinikken holder ferielukket i en given periode, eller andre relevante informationer, man ønsker at formidle til sine patienter.

Velkomstanderen til klinik er tyverisikret, dels i form af sin vægt og dels med en lås, der sikrer det hardware, der sidder inde i standeren. Data er også sikre, hvis uheldet skulle være ude og tabletten i velkomststanderen skulle blive stjålet, alle data fra XMedicus lægesystem ligger nemlig centralt og ikke på den enkelte enhed.

Den nye velkomststander virker lige som XMedicus software til klinik til alle brancher inden for sundhedssektoren og kan nemt konfigureres til forskellige behov og klinikker. Både stander og væghængt version fås i sort eller hvid.

Vil du høre mere om den nye velkomstterminal kan du ringe på 8883 6000 eller sende os en email på xmedicus@xmedicus.com

XMedicus Systems ApS - Gladsaxevej 363, 2860 Søborg - tlf: 8883 6000 - e-mail: info@xmedicus.com