Print

XMedicus kliniksystem Kundecase: Kiropraktorerne WestLoft

18.09.2015

Da kiropraktorerne fra klinikken WestLoft stod over for at skulle vælge kliniksystem og journalsystem til kiropraktor faldt valget på XMedicus journalsystem.

WestLoft er i dag Danmarks største kiropraktorfirma med 10 fastansatte kiropraktorer og fem sekretærer. Der er altid travlt på klinikken og derfor skal journalsystemet kunne følge med! Det kan journalsystemet XMedicus, Westloft bruger en specialtilpasset version af XMedicus lægesystem, der er skræddersyet til kiropraktorernes specifikationer.

WestLoft var XMedicus Aps første kiropraktorkunde, hvilket i høj grad har været med til at udvikle XMedicus journalsystem takket være den gode dialog og feedback, der har været i mellem Westloft og XMedicus. Det fleksible kliniksystem XMedicus kan konfigureres og skræddersyes til de fleste klinikker i sundhedsbranchen, dette kan endda gøre kliniksystemet billigere idet, du som kunde kun betaler for de moduler du bruger fra XMedicus.

Hos kiropraktorerne WestLoft fremhæver man følgende fordele ved XMedicus kliniksystem.

  1. Det er enkelt at sende Epikriser i kiropraktor-format.
  2. Det er nemt at følge en patients forløb.
  3. Det enkle diagnosekodningssystem.
  4. Det ”flade” design, alle funktioner er nemt tilgængelige.
  5. Henvisningsmodulet er enkelt og overskueligt og dermed tidsbesparende.

XMedicus journalsystem har nu kørt hos WestLoft siden juli 2013 og er også installeret på WestLofts klinik i Glostrup. Der foregår stadig en løbende dialog med WestLoft omkring forbedringer og ønsker til XMedicus kliniksystem, omend i langt mindre grad end det tidsrum, hvor XMedicus kliniksystem først blev tilpasset kiropraktorernes klinik.

Vil du høre mere om det lynhurtige og stabile journalsystem fra XMedicus, kan du bestille en demo på din klinik, via telefon 8883 6000 eller downloade en demoversion her. https://www.XMedicus.com/Download

XMedicus Systems ApS - Gladsaxevej 363, 2860 Søborg - tlf: 8883 6000 - e-mail: info@xmedicus.com