Print

Tines Klinik

Tine Tetzschner
Axeltorv 8, 5.
1609 København V
33339515
http://www.tinesklinik.dk
mail@tinesklinik.dk


XMedicus sparer gynækolog Tine Tetzschner for timers manuelt og administrativt arbejde hver dag. Samtidig har hendes klinik fået et system, der kan give et bedre overblik over tid, økonomi og patientjournaler - samt mere tid til den enkelte patient.

”Vi sparer flere timer hver dag med XMedicus, og der går nærmest en sport i at effektivisere. Vi har jævnligt kontakt til XMedicus, som løbende hjælper os med at tilpasse vores version af XMedicus, så systemet i højere grad er tilpasset vores hverdag”

”Vi er i vores branche vant til systemer, der ikke snakker sammen, og som har mange unødige arbejdsgange, men til sidst var vi ved at blive desperate. Derfor begyndte vi at lede efter andre systemer, og så fandt vi XMedicus, som lever op til vores behov. ”

”Først og fremmest sparer vi meget tid ved, at vi har skåret helt ned på de unødvendige arbejdsgange. Vi kan finde funktionerne, og XMedicus er meget mere intuitivt opbygget. En af de åbenlyse fordele er, at vi kan håndtere vores prøvetagning mere sikkert, fordi XMedicus understøtter sagsgangen. Eksempelvis får vi besked, hvis en vævsprøve ikke dukker op til den forventede tid. Det kan give os en indikation af, om prøven er forsvundet, og vi kan indkalde patienten til endnu en prøvetagningen. Tidligere ville en bortkommet prøve måske give anledning til, at patienten ikke hører fra os, og dermed fejlagtigt tror, at udfaldet af prøven har været positivt,”

”Når jeg har garanti for, at en mail er blevet læst, så kan jeg afslutte en sag og komme videre. Det giver XMedicus mig mulighed for,”


XMedicus Systems ApS - Gladsaxevej 363, 2860 Søborg - tlf: 8883 6000 - e-mail: info@xmedicus.com